Видео разпали ожесточени дебати и множество коментари в социалната мрежа Фейсбук,

...
</TD
>Видео разпали ожесточени дебати и множество коментари в социалната мрежа Фейсбук,
Коментари Харесай

Ученичка се изгаври с охранител на Главната

Видео разпали яростни диспути и множество коментари в обществената мрежа Facebook, видя Plovdiv24.bg . То е оповестено на 9 септември в групата " Забелязано в Пловдив - Seen in Plovdiv “. Локацията на случката е основната улица и по-конкретно пред едно от заведенията за бързо хранене.

На фрагментите се вижда по какъв начин огромна група от младежи е обкръжила двама от чиновниците на " Общинска защита " и те умерено беседват. Междувременно зад тила на единия постепенно пристъпва момиче, което взима очилата от главата му и стартира да бяга. 

Мъжът се обръща и потегля след нея, с цел да си ги вземе. Останалите деца стартират да се смеят и побутват. 

Конкретното видео е качено от дама, която е извънредно възмутена от случката.

" Сякаш " безочливост " е тежка дума, само че пък и прекомерно подобаваща за това видео. Родители, питането този път не е към Вас, тъй като тези " деца " са прекомерно огромни и би следвало сами да преценят постъпките си. Скъпи младежи, ще оставя да се погледнете в профил и сами да си отговорите дали държанието ви е мотив за горделивост.

Изключвам фрагментите, в които играехте кючек зад тила на общинската защита и оставям единствено тези. Гледам Ви по какъв начин се държите към хората на реда и се възнамерявам каква ли е толерантността, която изпитвате към съучениците си в учебно заведение - тематика, която се разисква преди всеки образователен ден.

А към вас, родители - говорете с децата си, полагайте усърдие да " чувате " това, което споделят. Днес са тези хора, на следващия ден това може да се случи и на вашето работно място. "

Видеото има редица мнения, само че тези два са най-харесваните:  

" 1 месец публично потребен труд, с метла на центъра и всичко ще се оправи. "

" Всички тези деца са изгубено отражение на родителите си. "

Други консуматори пазят децата и споделят, че това е форма на игра и задявка.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР